AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü kişiye sarılmak

Kahve falında ünlü kişiye sarılmak

Kahve falında ünlü kişiye sarılmak işlerin çok iyi bir hal alacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında ünlü kişiye sarılmak gördüyseniz:

  • Bir kadın arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında ünlü kişiye sarılmak gülen yüzünün de solacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ünlü bir kişiyi görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir kişi görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına yorulur.

Kahve falında ünlü kişiyi görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü kişileri görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına inanılır.

Kahve falında ünlü kişi görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü kişiyle konuşmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında ünlü bir kişinin öldüğünü görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir