AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü bir kişiyi görmek

Kahve falında ünlü bir kişiyi görmek

Kahve falında ünlü bir kişiyi görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gururlandıracak işler yapacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü bir kişiyi gördüyseniz:

  • Uzun mücadeleler verdiniz, her seferinde ayağa kalkmayı başardınız.

Kahve falında ünlü kişiye sarılmak karanlık zamanların aydınlanacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü bir kişi görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü bir kişiyi görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü kişiyle konuşmak Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü kişi görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü bir kişinin öldüğünü görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü kişiyi görmek bunalıma gireceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında ünlü kişileri görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir