AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü bir futbolcu olmak

Kahve falında ünlü bir futbolcu olmak

Kahve falında ünlü bir futbolcu olmak borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, zorlukların günden güne artacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine inanılır.

Kahve falında ünlü bir futbolcu olmak gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz doğru seçimi yapmanızda etkili olabilir.

Kahve falında ünlü bir futbolcuyu görmek manevi mutluluğu tadacağına, geç de olsa huzura erileceğine yorulur.

Kahve falında ünlü biriyle futbol oynamak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü bir futbolcu olmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü futbolcuyla konuşmak kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü futbolcu görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında ünlü bir futbolcu görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü futbolcu olmak evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına inanılır.

Kahve falında ünlü futbolcular görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir