AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü biriyle konuştuğunu görmek

Kahve falında ünlü biriyle konuştuğunu görmek

Kahve falında ünlü biriyle konuştuğunu görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, yiyip içeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında ünlü biriyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmek veya seyahat etmek için olanak sağlayan fırsatları boşa harcamamalısınız.

Kahve falında ünlü biriyle konuştuğunu görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birisiyle konuştuğunu görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşuyla konuştuğunu görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında topluluk önünde konuşma yapmak zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında konuşamayan birini konuşur görmek yeni projelere atılacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında konuşma sesi duymak yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında konuşan ağaç görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, ettikleri duanın kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında konuşan kuzu görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir