AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının zina yaptığını görmek

Kahve falında babasının zina yaptığını görmek

Kahve falında babasının zina yaptığını görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, çok üst mevkilere geleceğine, hayata karşı cesaretleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasının zina yaptığını gördüyseniz:

  • Evinizde veya çevrenizde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında babasının zina yaptığını görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında babasını zina yaparken görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babayla zina yapmak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babayla zina etmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi gücünün azalacağına işaret eder.

Kahve falında babasıyla zina yaptığını görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşle zina yapmak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına işarettir.

Kahve falında hanımının zina ettiğini görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, adını işiyle duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli kadınla zina yapmak İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir