Kahve falında babasını zina yaparken görmek

Kahve falında babasını zina yaparken görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında babasını zina yaparken gördüyseniz:

  • En önemli konular birisi gelip el atana kadar rafa kalkmış görünüyor.

Kahve falında babasının zina yaptığını görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işaret eder.

Kahve falında babasıyla zina yaptığını görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında babayla zina etmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, verdiği sözleri tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayla zina yapmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını zina yaparken görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının zina yaptığını görmek ondan faydalanacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin başkasıyla zina yaptığını görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında erkek kardeşiyle zina yapmak zor zamanlar geçirileceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top