AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü bi şarkıcı görmek

Kahve falında ünlü bi şarkıcı görmek

Kahve falında ünlü bi şarkıcı görmek makamından olacağına, gergin olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalettir.

Kahve falında ünlü bi şarkıcı gördüyseniz:

  • Yeni düşünceler olayların gelişimine yeterli olabilir, yeteneğinizi kullanarak yeni girişimlerde bulunacaksınız.

Kahve falında bir ünlüyle şarkı söylemek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle şarkı söylemek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ünlü şarkıcı birini görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, büyük hatalar yapacağına inanılır.

Kahve falında ünlü şarkıcıyı görmek hızlanacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında ünlü birisiyle şarkı söylemek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü bir şarkıcıyla konuşmak işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına işarettir.

Kahve falında ünlü bir şarkıcı görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü bir şarkıcıyı görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir