AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversiteye gittiğini görmek

Kahve falında üniversiteye gittiğini görmek

Kahve falında üniversiteye gittiğini görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, her zaman çok üzgün olacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, uzun sohbetler edeceğine inanılır.

Kahve falında üniversiteye gittiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı sunmanız ya da doğru şekilde tanıtımını yapmanız destek bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında üniversite sınavına hazırlanmak askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında üniversiteye gittiğini görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret eder.

Kahve falında üniversite yurdu görmek fırsatların heba edileceğine, birçok işin birlikte yapılacağına yorulur.

Kahve falında üniversitede hoca olmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üniversiteye başlamak gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında üniversite hocasını görmek takdir toplayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavını görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına tabir olunur.

Kahve falında üniversiteye tekrar girmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir