AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversiteye başladığını görmek

Kahve falında üniversiteye başladığını görmek

Kahve falında üniversiteye başladığını görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, epey bir zarara uğrayacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, onlardan medet umacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üniversiteye başladığını gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız başka bir olaya başlayacaksınız.

Kahve falında üniversiteye başlamak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, âlim kimselerden feyz alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversiteye başladığını görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine delalettir.

Kahve falında sigara içmeye başlamak borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeniden okula başladığını görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar başlamak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin yürümeye başladığını görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle yeniden başlamak güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kıyametin başladığını görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir