AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversiteli olmak

Kahve falında üniversiteli olmak

Kahve falında üniversiteli olmak fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında üniversiteli olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yapmadan önce karşı tarafın sözlerinizi nasıl anlayabileceği üzerine detaylı düşünmenizde fayda var.

Kahve falında üniversitede çalışmak zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında üniversite sınavını kazandığını görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında üniversite konuşmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Kahve falında üniversite sınavından yüksek puan almak strese gireceğine, gergin olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında üniversitede olmak işinde başarılı olacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversiteye girdiğini görmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında üniversite öğretmenini görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir