Kahve falında üniversite ismi görmek

Kahve falında üniversite ismi görmek istediği herşeye kavuşacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında üniversite ismi gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konular su yüzüne çıkabilir.

Kahve falında istanbul üniversitesini görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına delalet eder.

Kahve falında üniversite ismi görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavını kazanmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında üniversitede okumak eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite kazanamamak maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kendi bildiğini okuyacağına alamet eder.

Kahve falında üniversite sınavını kaçırmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında üniversite rektör görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üniversitede derse girmek tövbelerinin kabul olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top