AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla küs olduğunu görmek

Kahve falında babayla küs olduğunu görmek

Kahve falında babayla küs olduğunu görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, şeytanın aklına uyacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, işlerin ters gideceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayla küs olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bazı sorunlarınız da ortadan kalkabilir.

Kahve falında babayla küs olduğunu görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğu babasını görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında babanın küs olduğunu görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasını küs görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında babayla küs olmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, eline geçen malları tutamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı küs görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun babanı görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret eder.

Kahve falında babaya küstüğünü görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir