AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu babasını görmek

Kahve falında küs olduğu babasını görmek

Kahve falında küs olduğu babasını görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, el üstünde tutulacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, başarılarının takdir edileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğu babasını gördüyseniz:

  • Olan bitene üzülmek yerine, ileriye bakılması gerekiyor.

Kahve falında babaya küstüğünü görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, eşyaların yenileneceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babasını küs görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babayı küs görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun babanı görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın küs olduğunu görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayla küs olduğunu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına işaret eder.

Kahve falında babayla küs olmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğu babasını görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir