AnaSayfa / Genel / Kahve falında ulu çınar görmek

Kahve falında ulu çınar görmek

Kahve falında ulu çınar görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ulu çınar gördüyseniz:

  • Sakin kalıp, doğru düşünerek hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında ulu çınar görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, yüksek diploma alacağına işaret eder.

Kahve falında çınar ağacı yaprağı görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, hoşluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında ulu cami görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok büyük çınar ağacı görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uluk kavun görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ulu orta yıkanmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bursa ulu cami görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ulu ağaçlar görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, bolluğun ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir