AnaSayfa / Genel / Kahve falında ulu cami görmek

Kahve falında ulu cami görmek

Kahve falında ulu cami görmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ulu cami gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin veya kararsızlığın yapabileceklerinizin önüne geçmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında ulu camiyi görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine işarettir.

Kahve falında ulu cami görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına işaret eder.

Kahve falında bursa ulu camii görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında bursa ulu camiyi görmek neşenin yerine geleceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bursa ulu cami görmek bir ömür olacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ulu camii görmek yeni bir işe gireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ulu çınar görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında ulu orta sıçmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir