AnaSayfa / Genel / Kahve falında ulu orta yıkanmak

Kahve falında ulu orta yıkanmak

Kahve falında ulu orta yıkanmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, yani babasına benzeyeceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ulu orta yıkanmak gördüyseniz:

  • Açılmayan telefonlar, ödenmeyen borçlar, geç kalınan randevular v.b konular söz konusu olabilir.

Kahve falında ulu orta sıçmak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ulu orta tuvaletini yapmak helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, daima ona hürmet göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ulu orta yıkanmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında ulu camiyi görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uluyan kurt görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında ulu çınar görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ulu ağaç görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, nimet bolluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uluk kavun görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir