AnaSayfa / Genel / Kahve falında ulu camii görmek

Kahve falında ulu camii görmek

Kahve falında ulu camii görmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, aile hayatına adım atılacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ulu camii gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir, yeni kişilerle tanışabilir ya da yeni yerlere gidebilirsiniz.

Kahve falında bursa ulu cami görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına inanılır.

Kahve falında bursa ulu camii görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ulu camiyi görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, darlık içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında ulu camii görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bursa ulu camiyi görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ulu cami görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, bilgi ile donanacağına işaret eder.

Kahve falında uluk kavun görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işarettir.

Kahve falında ulu orta yıkanmak arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir