AnaSayfa / Genel / Kahve falında ülker yıldızı görmek

Kahve falında ülker yıldızı görmek

Kahve falında ülker yıldızı görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet eder.

Kahve falında ülker yıldızı gördüyseniz:

  • Kendinizi frenleyemezseniz büyük bir tatsızlık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ülker yıldızı görmek patron koltuğuna yükseleceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir ülkede gezmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalet eder.

Kahve falında ülkeye gitmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka ülkeleri gezmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, sorunlarının günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir ülkeye kaçmak kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı ülke görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı ülkeden birini görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabanci ülkede olmak yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir