AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini yakışıklı görmek

Kahve falında ölmüş birini yakışıklı görmek

Kahve falında ölmüş birini yakışıklı görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini yakışıklı gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yakışıklı görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı adamlar görmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı birini öpmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın yakışıklı erkek görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında yakışıklı bi erkek görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalet eder.

Kahve falında yakışıklı biriyle öpüşmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine inanılır.

Kahve falında babayı yakışıklı görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yakışıklı uzun boylu erkek görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir