AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçmayı öğrenmek

Kahve falında uçmayı öğrenmek

Kahve falında uçmayı öğrenmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, elindekini de bitireceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında uçmayı öğrenmek gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz bir kişiyle ilgili yapacağınız bir yanlış size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında uçmayı öğrenmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin aldattığını öğrenmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran kerim öğrenmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında annenin kanser olduğunu öğrenmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında birinin kanser olduğunu öğrenmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında ölüm gününü öğrenmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının olacağını öğrenmek bolluk içinde yaşanacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalet eder.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir