AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan düşeni görmek

Kahve falında ağaçtan düşeni görmek

Kahve falında ağaçtan düşeni görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, başarılı bir kişi olunacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan düşeni gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yaptığınız jestler ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ağaçtan erik düşürmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan armut düşürmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ağaçtan düştüğünü görmek hastalıklarının iyileşeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan düşen birini görmek büyük sorunlar yaşanacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan düştüğünü görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan ceviz düştüğünü görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ağaçtan düştüğünü görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan düşerek ölmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir