AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan düşerek ölmek

Kahve falında ağaçtan düşerek ölmek

Kahve falında ağaçtan düşerek ölmek bazı sıkıntılara düşeceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan düşerek ölmek gördüyseniz:

  • Bazı konulardan bazı dersler çıkartabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan düşerek ölmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan düşüp ölmek maddi sorumluluklarının artacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yılan düştüğünü görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan düşen birini görmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının ağaçtan düştüğünü görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ceviz düştüğünü görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ağaçtan düştüğünü görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan elma düşürmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir