AnaSayfa / Genel / Kahve falında trenin devrildiğini görmek

Kahve falında trenin devrildiğini görmek

Kahve falında trenin devrildiğini görmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, yüzünü güldüreceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, giderileceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, geriye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trenin devrildiğini gördüyseniz:

  • Uzağı görerek hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında devrilen tren görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta delalet eder.

Kahve falında devrilmiş tren görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trenin devrildiğini görmek bilincin artacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında trenin devrilmesini görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında tren devrildiğini görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soba devrildiğini görmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, saygısını toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla devrilmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında otobüs devrildiğini görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir