AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı perişan görmek

Kahve falında babayı perişan görmek

Kahve falında babayı perişan görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, yeni işlere girişileceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, aradaki buzları eriteceğine işaret eder.

Kahve falında babayı perişan gördüyseniz:

  • Sonra davranışlarınız oldukça belirgin bir şekilde asabileşebilir.

Kahve falında babasını perişan görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında babayı perişan görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi perişan görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birini perişan halde görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi perişan görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanını perişan görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, rahat bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini perişan görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında perişan olmak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir