Kahve falında ölmüş birini perişan görmek

Kahve falında ölmüş birini perişan görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, ömrünün de uzun olacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini perişan gördüyseniz:

  • Şimdilik sabırlı olmalısınız.

Kahve falında eski sevgiliyi perişan görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında perişan olmak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında babasını perişan görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini perişan halde görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını perişan görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini perişan görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin perişan olduğunu görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında bir insanı perişan görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top