AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını perişan görmek

Kahve falında babasını perişan görmek

Kahve falında babasını perişan görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına rivayet eder.

Kahve falında babasını perişan gördüyseniz:

  • Eski iş birlikleri veya ortaklıklar umulanı vermeyebilir.

Kahve falında babayı perişan görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında babasını perişan görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında perişan olmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını perişan görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi perişan görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanını perişan görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, fal sahibinin de çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında birinin perişan olduğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu perişan görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir