AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan mavi balık görmek

Kahve falında uçan mavi balık görmek

Kahve falında uçan mavi balık görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, gönül sızılarının dineceğine, variyet sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında uçan mavi balık gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak kontrolü ele almalısınız.

Kahve falında uçan mavi balık görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında mavi uçurtma görmek rahat erileceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi uçan balon görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük uçan balık görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan balık görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına işarettir.

Kahve falında uçan yunus balığı görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine yorulur.

Kahve falında havada uçan balık görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine alamet eder.

Kahve falında balığın uçmasını görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir