AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kuğu görmek

Kahve falında siyah kuğu görmek

Kahve falında siyah kuğu görmek büyük problemler yaşanacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına delalettir.

Kahve falında siyah kuğu gördüyseniz:

  • Size sunulanları daha dikkatli incelemenizde fayda var.

Kahve falında siyah kuğu görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuğu yavrusu görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, hak yolunu bulacağına işaret eder.

Kahve falında uçan kuğu görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kapanan kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında kuğu yakalamak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, işlerinin karışacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde kuğu görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine delalettir.

Kahve falında biblo kuğu görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde kuğu görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kuğu kuşu görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir