AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan araç görmek

Kahve falında uçan araç görmek

Kahve falında uçan araç görmek kendisine gelemeyeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında uçan araç gördüyseniz:

  • Tecrübeli olmadığınız konularda şanslı değilsiniz.

Kahve falında uçan araca binmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan araç görmek çok günah işleyeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araç koltuğu görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araç tamir etmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında araca yakıt almak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında motorlu araç görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ticari araç görmek çok üzüleceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında araç devrilmesi görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir