AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçakla amerikaya gitmek

Kahve falında uçakla amerikaya gitmek

Kahve falında uçakla amerikaya gitmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, hem itibar edineceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, spora başlayacağına, kızı olanların da gelin edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçakla amerikaya gitmek gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Kahve falında uçakla almanyauya gitmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, güzel günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında uçakla hindistanua gitmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında uçakla umreye gitmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına işarettir.

Kahve falında uçakla ankaraya gitmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçakla almanya ya gitmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçakla bir yere gitmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, çalışmalarının beğenileceğine inanılır.

Kahve falında uçakla kabeye gitmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında uçakla uzak bir yere gitmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir