AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak uçurmak

Kahve falında uçak uçurmak

Kahve falında uçak uçurmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hafifleyeceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında uçak uçurmak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kaynaklardan gelse bile, hayatınızı kolaylaştırabilecek önerilere kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında uçak uçurmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalettir.

Kahve falında uçak uçurduğunu görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçakla uçamamak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına delalet eder.

Kahve falında uçan uçak görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçakla uçtuğunu görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında uçağa binip uçamamak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, sorumluluk alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt uçak uçurmak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, yakın akrabadan gelecek habere rivayet eder.

Kahve falında alçaktan uçan uçak görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir