AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt uçak uçurmak

Kahve falında kağıt uçak uçurmak

Kahve falında kağıt uçak uçurmak elinin bolluğa kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt uçak uçurmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir teklif üzerinde düşünmeniz istenebilir.

Kahve falında kağıt uçak uçurmak kişinin elindekilerinden de olacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt uçak görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kağıttan uçak görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kağıttan uçak yapmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçakla uçamamak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında uçak uçurduğunu görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçmayan uçak görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında uçak uçtuğunu görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir