AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak indirmek

Kahve falında uçak indirmek

Kahve falında uçak indirmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, daha zengin hale geleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında uçak indirmek gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında uçak indirmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında uçağın yere indiğini görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, istenen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında uçağın suya indiğini görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına alamet eder.

Kahve falında uçağı indirmek savurgan bir hayat yaşayacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında uçaktan indiğini görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında uçağın denize indiğini görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçakların indiğini görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kara kara düşüneceğine delalettir.

Kahve falında uçak indiğini görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir