AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak düştüğünü duymak

Kahve falında uçak düştüğünü duymak

Kahve falında uçak düştüğünü duymak sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, herkesten ileriye gideceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, elinin darlık görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında uçak düştüğünü duymak gördüyseniz:

  • Daha planlı olmaya çalışın.

Kahve falında uçak düştüğünü duymak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına inanılır.

Kahve falında uçak sesi duymak çok hayır duası alacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında bindiği uçağın denize düştüğünü görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine delalet eder.

Kahve falında uçak düşmüş görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bindiği uçağın düştüğünü görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  inanılır.

Kahve falında askeri uçağın düştüğünü görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bindiğin uçağın düştüğünü görmek şansa, ruhen rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir uçağın düştüğünü görmek eşi ile arasının açılacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir