AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak çarpması görmek

Kahve falında uçak çarpması görmek

Kahve falında uçak çarpması görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçak çarpması gördüyseniz:

  • Sizinle aynı fikirde olmayan veya bazı şeyleri kabul etmeyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında uçak çarpması görmek yeni planlar yapacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına işarettir.

Kahve falında elektrik çarpması sonucu ölmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üç harfli çarpması görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında cin çarpması görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çarpma işlemi yapmak hayatın kolaylaşacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında cin çarpmasından kurtulmak kaybedilen malları tekrar kazanacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıldırım çarpması görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, elindekileri kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında tren çarpması görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir