AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak binmek

Kahve falında uçak binmek

Kahve falında uçak binmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçak binmek gördüyseniz:

  • Baskılar yıldırıcı olabilir ya da bazı kişilerin planlarındaki değişiklikler size sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında hacca gitmek için uçağa binmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyle uçağa binmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında küçük bir uçağa binmek güçten ve takatten düşeceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle uçağa binmek şans ve kısmet elde edeceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yolcu uçağına binmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine rivayet eder.

Kahve falında uçağa binmekten vazgeçmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında uçağa binmek istemek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla uçağa binmek onları rahat ettireceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir