AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak almak

Kahve falında uçak almak

Kahve falında uçak almak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında uçak almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında helikopter uçak görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havalanmayan uçak görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, borçlarının da kapanacağına alamet eder.

Kahve falında helikopter ve uçak görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havalanan uçak görmek halsizleşeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane uçak görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında kocaman uçak görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında uçak bileti vermek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında iki uçağın çarpıştığını görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir