AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağının düştüğünü görmek

Kahve falında uçağının düştüğünü görmek

Kahve falında uçağının düştüğünü görmek yani babasına benzeyeceğine, sağlığının yerinde olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Kahve falında uçağının düştüğünü gördüyseniz:

  • Süreci doğru yönetmek için, muhasebeci, avukat, bankacı v.b uzman kişilerden fikir almanız gerekebilir.

Kahve falında uçak düşerken görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine delalettir.

Kahve falında uçakta düştüğünü görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir uçağın düştüğünü görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına alamet eder.

Kahve falında üstüne uçak düştüğünü görmek doğru olanı seçeceğine, küslerin barışacağına tabir olunur.

Kahve falında uçağın düştüğünü ve kanadığını görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına alamet eder.

Kahve falında uçağın üzerine düştüğünü görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında uçağın yanarak düştüğünü görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında uçağı düşürmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir