AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağın üzerinde uçmak

Kahve falında uçağın üzerinde uçmak

Kahve falında uçağın üzerinde uçmak işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, verimliliğinin de artacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına inanılır.

Kahve falında uçağın üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında uçağın üzerinde uçmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında uçakta uçmak maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, her geçen gün başarıların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçağa binmek ve uçmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçak kanadında uçmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayatın pahalılaşmasına yorulmaktadır.

Kahve falında uçakla denizin üstünde uçmak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçakla uçmak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz üstünde uçakla uçmak iş konusunda bir ortaklık kuracağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünde uçakla uçmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir