AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçakta uçmak

Kahve falında uçakta uçmak

Kahve falında uçakta uçmak sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sorunların biteceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, helal kazanç elde edileceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçakta uçmak gördüyseniz:

  • Tamamlamak veya geliştirmek istediğiniz konular, anlaşmalar veya diyaloglar varsa karşı tarafı daha iyi tanımaya veya anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında deniz üstünde uçakla uçmak tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına delalet eder.

Kahve falında uçağın üstünde uçmak işlerden yana başarılar elde edileceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçak üstünde uçmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza tabir olunur.

Kahve falında uçakla alçaktan uçmak geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında denizin üstünde uçakla uçmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçağa binmek ve uçmak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına inanılır.

Kahve falında uçağa binmek uçmak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, kişinin tek başına kalacağına delalettir.

Kahve falında uçakla uçmak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir