AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağı düşerken görmek

Kahve falında uçağı düşerken görmek

Kahve falında uçağı düşerken görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, işinin başından ayrılmayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine yorulur.

Kahve falında uçağı düşerken gördüyseniz:

  • Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz.

Kahve falında uçağın düştüğünü görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında düşen uçaklar görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçakların düştüğünü görmek kazancının düşeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işarettir.

Kahve falında uçak denize düştüğünü görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, umutlanacağına rivayet eder.

Kahve falında uçağı düşürmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçağının düştüğünü görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalettir.

Kahve falında üzerine uçak düştüğünü görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçak düşerken görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir