AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane kedi yavrusu görmek

Kahve falında üç tane kedi yavrusu görmek

Kahve falında üç tane kedi yavrusu görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında üç tane kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Olayları avantaja çevirme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında iki tane yavru kedi görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında üç tane kedi yavrusu görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tane kedi yavrusu görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane yavru köpek görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dört tane kedi görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında birkaç tane kedi görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına işaret eder.

Kahve falında iki tane kedi görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane beyaz kedi görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir