AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört tane kedi görmek

Kahve falında dört tane kedi görmek

Kahve falında dört tane kedi görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, çok hayır duası alacağına, insanlardan takdir toplayacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında dört tane kedi gördüyseniz:

  • Ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki birden bire sizin için çok değerli hale gelebilir.

Kahve falında dört tane kedi görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında üç tane kedi görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane kedi görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında üç tane kedi yavrusu görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane yavru kedi görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında iki tane beyaz kedi görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında iki tane kedi yavrusu görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına yorulur.

Kahve falında birkaç tane kedi görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir