AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane kırmızı gül almak

Kahve falında iki tane kırmızı gül almak

Kahve falında iki tane kırmızı gül almak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında iki tane kırmızı gül almak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri yapan bir kişi planlarınızı alt üst edebilir.

Kahve falında iki tane kırmızı gül almak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet eder.

Kahve falında bir tane kırmızı gül görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında iki tane kırmızı gül görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında üç tane kırmızı gül görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane gül görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında üç tane gül görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine işaret eder.

Kahve falında iki tane kırmızı elma görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, psikolojik olarak düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı nar taneleri görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir