AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç başlı at görmek

Kahve falında üç başlı at görmek

Kahve falında üç başlı at görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında üç başlı at gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kırılmak istemiyorsanız, tam olarak neler olup bittiğini anlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında çift başlı at görmek çok üzüleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına inanılır.

Kahve falında insan başlı at görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında üç başlı at görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında iki başlı at görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine delalet eder.

Kahve falında at başlı insan görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine rivayet eder.

Kahve falında üç başlı yılan görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında iki başlı kaplumbağa görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine inanılır.

Kahve falında iki başlı yılan görmek özlemlerini bitireceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir