AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan başlı at görmek

Kahve falında insan başlı at görmek

Kahve falında insan başlı at görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, uzun sohbetler edeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, zahmetinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında insan başlı at gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmalı, biraz da kendinizi düşünmelisiniz.

Kahve falında insan başlı at görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at başlı insan görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında çift başlı at görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında üç başlı at görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına inanılır.

Kahve falında iki başlı at görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, üçüncü gözünün açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çift başlı insan görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan başlı insan görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına alamet eder.

Kahve falında öküz başlı insan görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir