AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu hamsi görmek

Kahve falında tuzlu hamsi görmek

Kahve falında tuzlu hamsi görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, dostlardan zarar görüleceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu hamsi gördüyseniz:

  • Ciddi konulardan uzak durun.

Kahve falında tuzlu hamsi görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamsi ızgara yapmak hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, ticaret sektörüne atılacağına delalet eder.

Kahve falında bir kasa hamsi görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, huşu içinde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında hamsi almak her hayalini de gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamsi yapmak sağlığının yerine geleceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamsi kılçığı görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamsi buğulama görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı hamsi görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir