AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok tuz yemek

Kahve falında çok tuz yemek

Kahve falında çok tuz yemek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, küs arkadaşların barışacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Kahve falında çok tuz yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuları fazla abartmanız veya fazla hafife almanız durumunda duygusal konular yükselebilir.

Kahve falında avuç avuç tuz yemek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine inanılır.

Kahve falında tuzlu börek yemek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu bir şey yemek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında tuzlu zeytin yemek ufkunun açılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında tuzlu limon yemek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, maddi açıdan ferahlamaya yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı tuzlu yemek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu kurabiye yemek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzlu fıstık yemek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir