AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakkaldan bisküvi almak

Kahve falında bakkaldan bisküvi almak

Kahve falında bakkaldan bisküvi almak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bakkaldan bisküvi almak gördüyseniz:

  • Bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Kahve falında bisküvi ve lokum görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına delalet eder.

Kahve falında çikolata bisküvi yemek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında kremalı bisküvi yemek mal edineceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kremalı bisküvi görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında bayat bisküvi yemek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında lokum bisküvi dağıtmak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında bisküvili pasta yemek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına inanılır.

Kahve falında birine bisküvi vermek el açmayacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir