AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu bir şeyler yemek

Kahve falında tuzlu bir şeyler yemek

Kahve falında tuzlu bir şeyler yemek onları tebrik edeceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalet eder.

Kahve falında tuzlu bir şeyler yemek gördüyseniz:

  • Esnekliği elden bırakmamalısınız.

Kahve falında tuzlu bir şey yemek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu bir şeyler yemek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine inanılır.

Kahve falında yemek tuzu görmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuzlu patates yemek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu ekmek yemek maddi zararının giderileceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına yorulur.

Kahve falında yemeğe tuz ekmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu salatalık yemek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu erik yemek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir